Hanglamp ''Halo''

Halo is een lichtverschijnsel rondom de zon of de maan.

De ''Halo'' is een handgemaakte ronde hanglamp en bestaat uit een combinatie van PMMA en gepoedercoat metaal. De bevestiging van de lamp is in hoogte verstelbaar door middel van een RVS kabel.

 

LEES MEER

Hanglamp ''Ice Wave'' tornado

De handgemaakte hanglamp in de vorm van een tornado bestaat uit PMMA gecombineerd me RvS. Afhankelijk van de afmetingen en uitvoering is de lamp voor in bijna iedere ruimte geschikt.

  

LEES MEER

Hanglamp ''Ufo'' dubbel gespiegeld

De ''Ufo'' is gemaakt van acrylaat met een RvS middenring en is in hoek verstelbaar of horizontaal op te hangen. Verkrijgbaar in verschillende diameters en daarom voor bijna iedere ruimte geschikt.

 

LEES MEER

Hanglamp ''Ufo''

De ''Ufo'' is gemaakt van acrylaat met een RvS middenring en is in hoek verstelbaar of horizontaal op te hangen. Verkrijgbaar in verschillende diameters en daarom voor bijna iedere ruimte geschikt.

 

LEES MEER

Hanglamp ''Ice Cube''

 De ''Ice Cube'' hanglamp geeft een ijzige uitstraling, door de lamp te dimmen ontstaat het effect van gloeiend ijs. Dit maakt de lamp uniek en geschikt voor in iedere ruimte. De ''Ice Cube'' is gemaakt van speciaal bewerkt acrylaat.

 

LEES MEER