Atelier Wim Mulder is gespecialiseerd in het vervaardigen van luchters. Deze bestaan uit gepatineerd koperen of vernikkelde frames, in combinatie met diverse kleuren speciaalglas.

Luchter ''Ice Wave''

De luchter "Ice Wave'' is gemaakt van acrylaat met een organisch uiterlijk binnen een geometrisch kader en kan zowel speels als strakker worden vormgeven. Het acrylaat wordt met de hand geconstrueerd, dit ambachtelijk karakter maakt ieder ontwerp uniek; er zijn nooit twee lampen hetzelfde.

 

LEES MEER

Koperen luchter ''Ice Wave''

De luchter "Ice Wave'' is een ovale luchter die gemaakt is van acrylaat met een koperkleurig frame. Het acrylaat wordt met de hand geconstrueerd, dit ambachtelijk karakter maakt ieder ontwerp uniek; er zijn nooit twee lampen hetzelfde. 

 

LEES MEER

Kroonluchter ''Eclips''

Kroonluchter, zeer geschikt voor in een hoge hal of in een trapgat. Deze luchter is gemaakt van nikkel en RvS met zwart geveerd glas en uit acrylaat vervaardigde ijspegels.

Verkrijgbaar in andere materiaal- en kleurvarianten zoals verroest ijzer, gepatineerd koper en poedercoating in verschillende RAL kleuren.

Ook keuze uit de verschillende eclips glaskleuren:

- zwart geveerd

- wit geveerd

- rood Youghiogheny

- paars Youghiogheny

- turquoise Youghiogheny

 

LEES MEER