Vloerlamp ''Ufo" matzwart

De vloerlamp is gemaakt van acrylaat met een middenring en driepoot van matzwart gepoedercoat ijzer waar een schuin gekantelde ufo op staat,de voet is van zwart Belgisch hardsteen. De ''ufo'' is voor bijna iedere ruimte geschikt.

 

LEES MEER

Vloerlamp ''Ijspegel''

De vloerlamp ''Ijspegel'' is een uit acrylaat verwaardigde pegelvormig element in een rechthoekig frame van RvS met een voet van Belgisch hardsteen.De pegel word verlicht door een t5 dimbare TL

 

LEES MEER

Vloerlamp ''Ufo''

De vloerlamp is gemaakt van acrylaat met een middenring en driepoot van RvS waar een schuin gekantelde ufo op staat,de voet is van Belgisch hardsteen. De ''ufo'' is voor bijna iedere ruimte geschikt.

 

LEES MEER

Vloerlamp ''Ice Cube''

De ''Ice Cube'' vloerlamp geeft een ijzige uitstraling, door de lamp te dimmen ontstaat het effect van gloeiend ijs. Dit maakt de lamp uniek en geschikt voor in iedere ruimte. De ''Ice Cube'' is gemaakt van speciaal bewerkt acrylaat. De voet bestaat uit een dik en grof gesneden ijzeren plaat.

 

LEES MEER

Vloerlamp ''Ice Wave''

De vloerlamp "Ice Wave'' is gemaakt van een rechthoekig kader van RvS hierin hangt een organisch gevormd element van acrylaat. de voet is gemaakt Belgisch hardsteen. Het acrylaat wordt met de hand geconstrueerd, dit ambachtelijk karakter maakt ieder ontwerp uniek; er zijn nooit twee lampen hetzelfde.  

 

LEES MEER