Wandlamp ''Ice Marbles''

Wandlamp ''Ice Marbles'' bestaat uit afwisselende bollen en pegels van acrylaat gemaakt en is bevestigd op een RvS wandplaat.De lamp is geschikt voor iedere ruimte in huis.

 

LEES MEER

Wandlamp ''Ice Wave''

De wandlamp "Ice Wave'' is gemaakt van acrylaat met een organisch uiterlijk binnen een geometrisch kader en kan zowel speels als strakker worden vormgeven. Het acrylaat wordt met de hand geconstrueerd, dit ambachtelijk karakter maakt ieder ontwerp uniek; er zijn nooit twee lampen hetzelfde.

 

LEES MEER

Wandlamp ''Ice Cube''

De ''Ice Cube'' wandlamp geeft een ijzige uitstraling, door de lamp te dimmen ontstaat het effect van gloeiend ijs. Dit maakt de lamp uniek en geschikt voor de meeste ruimtes in huis. De ''Ice Cube'' is gemaakt van speciaal bewerkt acrylaat en de wandplaat is van RvS.

 

LEES MEER

Wandlamp ''Vuur'' halve schaal

Wandlamp ''Vuur'' is gemaakt van een gepatineerd rood koperen halve schaal gecombineerd met gelakt koper draad. Door het gelakte koperdraad lijkt het alsof de halve schaal in vuur en vlam staat. De heldere lichtbron in de lamp geeft schaduw effecten op de muur en het plafond.

 

LEES MEER

Wandlamp ''Vuur" hele schaal

Wandlamp ''Vuur'' is gemaakt van een gepatineerd rood koperen schaal gecombineerd met gelakt koper draad. De schaal ligt in een roestig ijzeren frame. Door het gelakte koperdraad lijkt het alsof de schaal in vuur en vlam staat. De heldere lichtbron in de lamp geeft schaduw effecten op de muur en het plafond.

 

LEES MEER